Helló, hogy vagy? Jó, hogy vagy - 12 hetes művészetterápiás csoport

The service having id "google_buzz" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
2022.03.07. - 18:00

Helló, hogy vagy? Jó, hogy vagy, és ha azok a szavak elfogytak, amiket eddig használtál, hogy elmondjad, hogy hogy voltál… (Kispál és a Borz)…, akkor rajzolunk, kollázst készítünk, írunk, olvasunk, mozgunk – és a lelki tartalmak tudatosan és tudattalanul is kifejezésre jutnak a születő művekben, vagy megtapasztalt mozgásban. Utána nézünk rá, szabadon asszociálunk, és a látottat, a megéltet fordítjuk szavakba.

A csoportban résztvevők egymásra hangolódva visszajelzéseket adnak. Nem ítélkezünk, mindenki csak a saját szempontját osztja meg (nem a szuper igazságot). Az egyetértés helyett a megértésre törekszünk. Megtapasztalhatunk egy a hétköznapitól eltérő őszinteséget. A keretek biztonságot nyújtanak.
A csoportban megjelennek a való életünk konfliktusai is, így mű-vész-helyzetekben gyakorolható viselkedési mintáink felismerése és kijavítása.
Lehetőség nyílik rá, hogy a téged foglalkoztató problémákat behozd ebbe a körbe, azok elmozduljanak, és máshogy közelíts hozzájuk.
A jól ismert kép - ahogy magadat és a világot látod – megváltozhat. A régi lemezek - amik a fejedben forognak, és lehet, hogy unod is már őket - megállíthatóak.
Az idővel „pazarlóan” bánunk, jelen vagyunk.
Mindenki szabadon vesz részt: mozdul vagy mozdulatlan, alkot vagy nem, beszél vagy hallgatva van jelen. Semmilyen előképzettség nem kell.
A csoport zárt, elköteleződést kíván, 3 hónapig hetente találkozunk.
Minimum 5, maximum 7 fő jelentkezésével indul.
Időpontok: 12 alkalom: március 7-től hetente, minden hétfőn 18:00 – 21:00, az utolsó: május 30-án. (Kivétel április 14 – Húsvét hétfő !)
Helyszín: Astoria, MMSZKE (Budapest, Kossuth Lajos u. 17, 1053)
Díja: 5.000 Ft/alkalom (összesen 60.000, ez a szükséges eszközöket és anyagokat is tartalmazza.) Részletekben is fizethető.
A csoportot vezeti: Mohácsi Ildi szocioterapeuta, komplex művészetterápiás csoportvezető
Jelentkezés: ildi.moha@gmail.com
Bármi kérdésed van, írj bátran!

 

https://www.facebook.com/events/916055855700740/?event_time_id=916055855...