Ezer Arcom // Művészetterápiás önismereti csoport a mítoszok nyomában

The service having id "google_buzz" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
2023.03.06. - 18:00

Ezer Arcom // Művészetterápiás önismereti csoport a mítoszok nyomában
Joseph Campbell 1949-ben írta nagyhatású művét, a Hero with a Thousand Faces-t, azaz az Ezerarcú hőst. A mű az összehasonlító mitológia elméleti keretében írja le a hős archetipikus útját.
A hős útjának különböző fázisai a mítoszokban, irodalmi művekben, de a mi életünkben is jelen vannak. Ennek az útnak a szimbolikus értelmezésével közelebb kerülhetünk saját életünk rejtett mintázataihoz, megérthetjük elakadásainkat, és egy felszabadult, felvállalt utat járhatunk.
A hős ezer arca bennünk él.
Ha foglalkoztatnak a fenti témák, és szívesen vennél részt egy csoportfolyamatban, akkor szeretettel hívlak a márciusban induló, felnőtteknek szóló önismereti csoportba. Olyanokat várok, akik szívesen néznének rá a fenti kérdésekre a művészetterápiás alkotás és csoportos reflexió eszközeivel.
Első témánk: The Call / Kalandra Hívás
A foglalkozásokon való részvételhez semmilyen művészeti előképzettség nem szükséges. Az alkotások itt az önismereti folyamat részeként születnek meg, szimbolikus és személyes értékük van. Belső világunk megjelenítésére használjuk majd a képzőművészet, a mozgás és az irodalom nyújtotta lehetőségeket. A csoport nem kész válaszokat kínál, hanem a töprengés, a ránézés, a megértés és a tudatosítás lehetőségét adja a sokszempontúság erejével.
A csoportfolyamat 10 alkalomból áll. Ha csatlakozol, 10 alkalomra köteleződsz el.
Csoportvezető: Dúcz Erzsébet, művészetterapeuta
Időpont: hétfő esténként 18:00-20:00
Első alkalom: március 6. Hétfő 18:00
Helyszín: MMSZKE Astoria
Ár: 5000 ft/alkalom, 10 alkalom: 50.000 ft
Csoportlétszám: 5-8 fő
További információ, jelentkezés:
Dúcz Erzsébet
ducz.erzsebet@gmail.com
+36-20-205-0081