Szülésre Hangoló Művészetterápiás Önismereti Csoport Kismamáknak

2019.04.04. - 17:30

Szülésre Hangoló Művészetterápiás Önismereti Csoport Kismamáknak 

Művészetterápiás Önismereti csoportunkban különböző technikák segítenek minket abban, hogy belső folyamataid megértésén keresztül magadra, babádra és az új családodra hangolódj, hogy letisztuljanak benned azok a kérdések, mi is az, amit valóban szeretnél, mi az amire igazán vágysz a szüléssel, illetve az új életeddel kapcsolatban, annak érdekében hogy minél örömtelibb szülésélményben legyen részetek.
Ahogy megfogant benned egy új élet, meghívtad magad egy utazásra. Lehetőséget kaptál arra, hogy elmerülj belső világodba, hogy erőt merítve önmagadból megszülessen benned a bizonyosság. Az önmagadba vetett hit.

A foglalkozásokon Szabad alkotásokon keresztül nézünk rá rejtett érzéseinkre, ki nem mondott gondolatainkra, és a csoporttagok meglátásiakkal, hozzászólásaikkal segítik a megértést, egy tágabb perspektívából való rálátást önmagunkra. Ennek célja, hogy elfogadva azt, ami van, elengedhessük, mindazt ami korlátoz, hogy beengedhessük mindazt, ami valóban örömmel és lelkesedéssel tölt el.

Különböző művészeti eszközök, mint a képzőművészet, mozgás, zene, biblioterápia hoznak minket lendületbe, hogy megélhessük önmagunk önfeledt kiteljesedni vágyó részét. Tesszük mindezt egy elfogadó, minősítés nélküli térben. Ahol minden lehet, szabad, és elfogadható.

Részvételhez semmilyen művészeti előképzettséget nem szükséges.

13 alkalmas zárt csoportban hetente 1-szer péntekenként találkozunk. Az első alkalom után
eldöntheted, hogy csatlakozol-e csoporthoz. Később a csoport zárt lesz, tehát ugyanazokkal a tagokkal leszünk.

időpont: 2019.04.05 - 06.28. péntekenként, 17.30 - 20.30 h
cím: Noha Stúdió, Bp., 1137 Pozsonyi út 12.
csoport díja: 4000 Ft/ alkalomTovábbi információ és jelentkezés:
judit.hadobas05@gmail.com
+36 20 482 4981

Várlak szeretettel:

Hadobás Judit
Művészetterápiás csoportvezető, dúla, életvezetési tanácsadó, (life coach)