"Őseimtől utódomnak" művészetterápiás önismereti csoport Pécsen

2020.10.09. - 18:00

A generációkon átívelő családi mintázatok hatnak az életünkre. Őseink sorsa, szemlélete meghatározhatja unokáink életét is. Milyen örökségeket hordozunk magunkkal és mit adunk tovább utódainknak? Mi a szerepünk ebben? Hogyan tudatosíthatjuk a családi működéseinket, és miként írhatjuk felül őket? Önismereti csoportunkon ezeket a kérdéseket járjuk körül művészetterápiás technikákkal.

A részvételhez semmilyen művészeti készség nem szükséges! Hétköznapi kreativitásunkkal fogunk néha alkotóként, néha befogadóként foglalkozni képzőművészettel, irodalommal, mozgással és zenével. Nem az alkotások szépsége a fontos, hanem a bennük rejlő tartalmak, melyekre a csoporttagok segítségével sokféle szempontból ráláthatunk, közelebb kerülve így családi működésünk és önmagunk megértéséhez.

Várjuk 18 év feletti nők és férfiak jelentkezését pécsi csoportunkba 2020. szeptember 25-ig a csoport.onismeret@gmail.com címen. A foglalkozásokat vezetik: Kormos Balázs János és Székely Zsuzsanna művészetterápiás csoportvezetők!