Önismereti alkotócsoport

2019.10.15. - 18:00

Találkozóinkon kreatív alkotás és együttgondolkodás segítségével hozzuk felszínre az életünkkel kapcsolatos aktuális kérdéseket és válaszokat. Festünk, formázunk, írunk, olvasunk, zenét hallgatunk, és egymásra figyelve beszélgetünk.

A részvételhez semmilyen művészeti előképzettség nem szükséges!

Gyere, ha vágy van benned az önismereti fejlődésre, mert tudod, vagy érzed, hogy a teljes élet fontos alapja önmagunk birtokbavétele, amire érdemes időt, energiát szánni.

Gyere, ha úgy látod, jó lenne életed bizonyos kérdéseit alaposabban körüljárni, ha elakadásaid vannak, ha elbizonytalanodtál, vagy épp ha végre nagyon is tudod, merre menj, és mit tegyél, de szeretnél ehhez erőt gyűjteni.

Gyere, ha úgy érzed, hiányzik napjaidból a kreativitás, az alkotásra szánt idő. A csoporton teret adunk arra, hogy megéld a benned élő gyerek szabad alkotó minőségét.

Gyere, ha megtapasztaltad már, és újraélnéd, vagy ha szeretnéd megtapasztalni a csoport megtartó erejét, az egymásra figyelés, a közös gondolkodás, az ítélkezés mentes együttlét életet támogató hatását.

És gyere, ha nem tudod az okát, egyszerűen csak úgy érzed, szívesen jönnél.

A csoporttagok hetente egy alkalommal, összesen tizennégyszer találkoznak. Az október 15.-i első alkalom után lehet eldönteni, hogy csatlakozni szeretnél-e. A továbbiakban a csoport zárt lesz, vagyis végig ugyanazokkal a tagokkal találkozunk.

csoport létszáma: maximum 7 fő
időpontok: kedd, 18.00-21.00 h
első találkozó: október 15. 18.00 h
találkozók száma: 14
cím: 1055 Budapest, Kossuth Lajos u. 17.
a csoport díja: 4000.- Ft/alkalom
(Az esetlegesen kihagyott alkalom is fizetendő. Egyéni ütemezés lehetséges.)

jelentkezés, információ: szocioterapia@gmail.com

Várlak szerettel!
Virág Krisztina
művészetterápiás csoportvezető, szocioterapeuta

https://www.facebook.com/events/361832924697159/?active_tab=about