Művészetterápiás csoport segítőknek

2019.04.14. - 16:00

10 alkalmas művészetterápiás csoport indul segítők számára.

 

A csoport lehetőséget ad, hogy segítő hivatásúak elfogadó, támogató közegben fejezzék ki és osszák meg egymással a munkájukból eredő élményeiket. A csoport a tagok munkához való viszonyával, hogylétével, szükségleteivel, dilemmáival dolgozik. 

 

A magunkhoz és egymáshoz való kreatív és elfogadó kapcsolódáshoz a művészetterápiát hívjuk segítségül, egy védett, minősítés nélküli, elfogadó térben. Nagy teret kap a szabad alkotás és a közös beszélgetés. Az alkotás, formákkal, színekkel, anyagokkal való találkozás oldja a feszültséget és segít távolságból ránézni az adott helyzetre, míg a hasonló helyzetben lévő csoporttársak inspirációt, támogatást, új szempontokat, visszajelzéseket adnak. 

A részvételhez nincs szükség alkotásban és művészetekben való jártasságra. 

 

A csoport nem szupervíziós jelleggel működik, tehát nem szakmai szempontból beszélgetünk esetekről, hanem a csoport tagok hogyléte, az öngondoskodás van a fókuszban. Szeretettel várunk művészetterapeutákat, szociális munkásokat, gyásztanácsadókat, pszichológusokat, pedagógusokat, orvosokat, és mindenkit, aki segítőként tevékenykedik.

 

Két hetente, összesen 10 alkalommal találkozunk. Az első alkalom után lehetőség van dönteni, hogy elköteleződsz-e a teljes folyamatra. Ezután zárttá válik a csoport, azaz végig ugyanazokkal a tagokkal leszünk együtt. 

 

Időpont: 2 hetente, vasárnaponként 16.00-19.00 

Első alkalom: április 14. 

Helyszín: az Astoriánál

Létszám: min 6 - max 10 fő

Ár: 3000.-/alkalom, összesen 30 000.- (egyéni ütemezéssel) 

 

Csoportvezető: Árvai Virág, művészetterapeuta (bővebb információ: arvaivirag.hu/rolam

 

Jelentkezni április 10.-ig lehet, az arvai.virag@gmail.com email címen. 

 

Várok mindenkit szeretettel,

Virág