komplex művészetterápia autizmusban érintett gyerekek számára

2018.01.31. - 17:33

Komplex művészetterápiás csoportot indítunk autizmusban enyhén érintett, - illetve beilleszkedési nehézségekkel küzdő, szorongó visszahúzódó gyermekek számára. A csoportban biztonságos keretek között tapasztalhatják meg a csoportmunka számos előnyét. A folyamatot három gyógypedagógus és művészetterapeuta kíséri: Magdu Anita, Szöllősi Kata és Kruss Sarolta. Ezzel szeretnénk biztosítani, hogy mindenkire a lehető legtöbb figyelem jusson.

Azok számára az autizmusban érintett gyermekek számára is, akik integrációban tanulhatnak nagyon fontos, hogy biztos önképpel rendelkezzenek, hogy a mindennapi kihívásokat kevesebb stresszel tudják megoldani. Az önismeret kiemelkedő szerepet játszik a későbbi életminőség lehető legmagasabb szintjének elérésében.

Eszközeink lesznek a különböző művészeti ágak, melyek közül mindenki azt használhatja, amelyben kényelmesen érzi magát. Célunk többek között, hogy a közös munkát pozitív élményként élhessék meg, hogy érzelmeiket felismerve merjék azokat kommunikálni, illetve az alkotás folyamata által kiegyensúlyozottabbak legyenek. Kiegészítő terápiaként nagyon hasznosnak bizonyult, a hasonló felnőtteknek szóló csoportunkban is, ám azt is tapasztaltuk, hogy elengedhetetlen gyermekkorban elkezdeni az önismeret kifejlesztését.

Érdeklődni, jelentkezni itt illetve levélben lehet az alomkavics@gmail.com címen, valamint a +3670/535 7287 számon. A csoport 2018 január 31-én indul, a foglalkozások díja 5000 Ft/ alkalom

Részletek és jelentkezés az eseményen:

https://www.facebook.com/events/327029604444491/?ti=cl

Várunk mindenkit nagy szeretettel !

Üdvözlettel:

Magdu Anita Lorella