Év végén le/mer/ülni? művészetterápiás csoport

2018.12.03. - 18:00

https://www.facebook.com/events/310780119515608/

A csoport lehetőséget ad, hogy az év végi rohanásban időt és figyelmet teremts magadnak arra, hogy átgondold az ehhez az időszakhoz, hagyományokhoz, ünnepekhez való viszonyodat, érzéseidet, hangulataidat, gondolataidat, kérdéseidet, fantáziáidat - és megjelenítsd azokat. Megtapasztalhatod, hogy hogyan lehet művészetterápiás alkotás segítségével közelebb lépni az élményeidhez.

Olyan elfogadó, minősítés nélküli közeget teremtünk, amiben nagy teret kap a szabad alkotás és a kreatív, közös gondolkozás. A folyamat során alkotunk, majd az alkotásokon keresztül beszélgetünk - elvárásokat nem támasztunk, mindenki szabadon van jelen és annyit oszt meg másokkal, amennyi jólesik neki.

Gyere el, ha szívesen leülnél alkotni, rácsodálkozni, beszélgetni, együtt lenni. (Az alkotás nem igényel különleges kézügyességet, mindenki számára könnyen kivitelezhető!)

Ár: 3500.-/fő
Létszám: max 6 fő
Időpont: december 3., hétfő, 18.00-21.00
Helyszín: 1055 Budapest, Kossuth Lajos u. 17.

A részvétel email-es regisztrációhoz kötött, amit az arvai.virag@gmail.com címen tudsz megtenni.

Ez a csoportalkalom egy nyitott művészetterépiás csoporthoz tartozik, az alkalmak egymástól függetlenek, bármikor lehet csatlakozni. Célja, hogy rendszeres személyes és a közösségi élményt nyújtson, művészetterápia segítségével. További részletek: http://arvaivirag.hu/muveszetterapias-csoport/

Rólam bővebben itt találsz információt: http://arvaivirag.hu/rolam