Lelki Egészség Világnap - Kalamajka színjátszó csoport

2008.10.11. - 12:40

A Pszichiátriai Betegek VI. Országos Színjátszó és Művészeti Találkozójának egyik győztese - a bázakerettyei Pszichiátriai Betegek Otthona és Rehabilitációs Intézetének Kalamajka színjátszó csoportja október 11-én, a Petőfi Irodalmi Múzeumban, a Lelki Egészség Világnap programja keretében (lásd a mellékletet!) bemutatja az "Ördögi kísértések" - a Csíksomlyói passió szövegéből készült előadását.

 
Aki kíváncsi (és nem ér rá holnap, vagy nem lesz számítógép közelében), megnézheti az előadást október 13-án, hétfőn 16 órakor, a Kaleidoszkóp Nemzetközi Versfesztiválon, a Merlin Színházban! (Azért nem minden olyan "happy", mert eddig vártam a részletes programra, amin szerepel az előadás, de sajnos "titkos/titokzatos" előadás lesz. Mi ott leszünk és játszani fog a Kalamajka színjátszó csoport!)
 
Kár, hogy nem láthattátok (akkor nem gondoltam a szociális szakmára...) szeptember 14-én a Szín-Játékosok Napján, az Örkény Színházban a csapatot! A fesztiválgyőztesek - kazincbarcikai Ifj. Horváth István Nemzetközi Színjátszó, a veszprémi Aranydeszka, a komáromi Jókai Napok. a dombóvári Országos Diákszínjátszó - fesztiválján nagy sikerünk volt. És igazán kár, hogy nem láthatjátok a hétköznapokon színjátszók örömét, a csoport munkáját, fejlődését, a büszkeségét, ami az egész otthonra átragad...
 
Gyertek, legyetek részesei az ünnepnek!
 
Üdv: Marketti Judit

 

CsatolmányMéret
Lelki_Egeszseg_Vilagnap-Program-2008.10.11.pdf95.57 KB