Én, mint Lmbtqi a családban - élet az előbújás előtt, alatt, után

2018.11.17. - 13:30

https://www.facebook.com/events/194902101393578/

Lehet az előbújás előtt vagy még, vagy éppen folyamatában, de az is lehet, hogy már hosszú évekkel ezelőtt előbújtál, mi is kíváncsiak vagyunk, hogy állsz most a családoddal.

'Én, mint Lmbtqi a családban - élet az előbújás előtt, alatt és után' - egy műhelybeszélgetés, ahol az LMBTQI résztvevők aktuális családon belüli helyzetével foglalkozunk: személyes viszonyunkkal a szülőkhöz, hozzátartozókhoz. Csak amennyit jólesik vele foglalkozni!
Nem családban felnőtt LMBTQI embereket is örömmel látunk.

A csoportfoglalkozást művészetterápiás eszközökkel egészítjük ki, amihez semmilyen művészeti előképzettség, tudás, kézügyesség nem szükséges.

A workshopra látogatók megélhetik a szabad alkotás élményét, hogy hogyan lehet a művészi tevékenységen keresztül beszélgetni, elmondani azt, ami szavakkal sokszor ki sem fejezhető az adott témában. Az alkotás folyamata nagy erővel bír, az az út, amíg egy adott témán morfondírozva eljutunk egy képig, szövegig, mozdulatig. Ebbe a különleges útba nyújtunk bepillantást ebben a pár órában a csoportunkra ellátogatóknak.
A résztvevők szabadon dönthetnek, hogy mit kívánnak megosztani a beszélgetés során a többiekkel.

A csoportot a Magyar Művészet- és Szocioterápiás Közösségépítő Egyesület (MMSZKE) művészetterapeutája, Ferber Eszter vezeti.
A csoport 13:30-tól 16:00-ig tart, és menet közben már nincs lehetőség a csatlakozásra.
Az eseményen való részvétel ingyenes. Regisztrálni előzetesen a hatter@hatter.hu-n tudtok, vagy november 17-én reggel 10:30 tól a helyszínen.

A foglalkozás egy egész napos, ingyenes LMBTQI fesztivál része, aminek a részletes programját itt olvashatod: https://www.facebook.com/events/294464861280109/